نام پروژه :
کابینت ام دی اف
زمان اجرای پروژه :
1401/10/11
توضیحات :
کلمه MDF مخفف کلمه انگلیسی است که به معنی تخته فیبر نیز می باشد. کابینت ام دی اف نسبت به سایر مدل های کابینت در برابر رطوبت و گرما مقاومت بیشتری دارد. در ضمن مدل کابینت ام دی اف در رنگ ها و طرح های متنوع تولید می شود و شما می توانید از بین این طرح های متنوع کابینتی با طراحی مناسب و کاربردی برای فضای آشپزخانه منزل خود انتخاب کنید. علاوه بر طراحی کابینت ام دی اف، رنگ آن نیز می تواند در زیبایی آشپزخانه تاثیرگذار باشد. بهتر است رنگ های کابینت آشپزخانه را انتخاب کنید که با رنگ های دیگر در فضای داخلی آشپزخانه ترکیب شده باشد. کابینت ام دی اف نسبتاً پایدار است. اگر در منطقه ای با تغییرات شدید رطوبت زندگی می کنید، ممکن است متوجه شوید که چوب خانه شما تاب خورده یا شروع به ترک خوردن کرده است. خاصیت کابینت ام دی اف این است که ترک نمی خورد به شرطی که آسیب جدی به آن وارد نشود. قیمت کابینت ام دی اف نسبت به سایر کابینت ها مناسب تر است.
انواع کابینت ام دی اف
کمد ام دی اف به چند دسته تقسیم می شود. معمولاً این دسته بندی ها بر اساس جنسیت و رنگ آنها هستند. در زیر به انواع کابینت ام دی اف اشاره کرده ایم:
● کابینت آشپزخانه ام دی اف مات
● کابینت آشپزخانه از ام دی اف براق
● کابینت آشپزخانه ام دی اف لمینت
● کابینت آشپزخانه ام دی اف با روکش ممبران
● کابینت آشپزخانه ام دی اف با ظاهر چوب
● کابینت آشپزخانه ام دی اف با روکش پلکسی گلاس
● کابینت آشپزخانه ام دی اف با روکش UV
کابینت ام دی اف مات
کابینت ام دی اف مات کابینتی است که روکش براق یا درخشان ندارد. ورق های ام دی اف موجود در بازار ایران معمولا روکش ملامینه دارند. برخی از تولیدکنندگان داخلی نیز ورق های ام دی اف مات با روکش برجسته تولید می کنند. کابینت ام دی اف مات با روکش برجسته زیبایی خاص خود را دارد. اگر علاقه مند به ترکیب رنگ ها در کابینت هستید، یکی دیگر از انتخاب های بی خطر برای شما استفاده از ورق ام دی اف سفید مات در کنار کابینت ام دی اف برجسته چوب است. بهترین مدل کابینت آشپزخانه ام دی اف از نوع مات، کابینت ام دی اف سفید مات است که امروزه موفقیت زیادی کسب کرده است. اگر رنگ این کابینت ام دی اف با طراحی داخلی شما همخوانی دارد، آن را سفارش دهید. با گذشت زمان قطعا متوجه زیبایی و منحصر به فرد بودن این محصول خواهید شد.
کابینت ام دی اف براق
بهترین مدل کابینت ام دی اف برای آشپزخانه کوچک، کابینت های براق است. کابینت ام دی اف براق نور را منعکس می کند و فضا را بازتر می کند. کابینت براق یا براق اخیراً بسیار محبوب شده است و تمام ویژگی های یک کابینت فوق مدرن را دارد. معمولا افراد برای انتخاب رنگ مناسب برای کابینت آشپزخانه خود به موارد زیادی توجه می کنند. علاوه بر این، طراحان داخلی و علاقه مندان به این حوزه سعی در انتخاب رنگ و مدل کابینت آشپزخانه دارند که به خوبی با فضای خانه جور درآید.
کابینت ام دی اف ارزان
یکی از مزایای کابینت ام دی اف استحکام بالای آن است. قیمت کابینت ام دی اف به دلیل استفاده از رزین، واکس و الیاف چوب بسیار مناسب است. مزیت دیگر شکل دادن آسان و راحت است. علاوه بر این زیبایی و تنوع طرح و رنگ کابینت ام دی اف باعث محبوبیت این سبک کابینت شده است. در برخی موارد بدنه ام دی اف به گرما حساس بوده و دارای بی نظمی است. گرما به سطح کابینت آسیب می زند و می تواند تغییر رنگ داده و لکه زردی به جا بگذارد که ظاهر خوبی ندارد. اگر در حین برش ام دی اف یا در حین استفاده، سطح آن خراشیده شود، این کار باعث وارد شدن رطوبت به چوب می شود. پس برای افرادی که این سبک کابینت را دارند بهتر است نهایت دقت را داشته باشند که کابینت ام دی اف آسیب نبیند.
کابینت ام دی اف رنگ استخوانی
رنگ به کار رفته در کابینت های ام دی اف گویای همه چیز است. یک طرح رنگی می تواند آشپزخانه را پر انرژی یا خیلی سرد کند. اگر آشپزخانه شما مساحت کوچکی دارد، بهتر است در انتخاب رنگ کابینت آن از رنگ های روشن مثل کابینت ام دی اف رنگ استخوانی استفاده کنید. همچنین اگر در آشپزخانه شما نور کمی وجود دارد، بهتر است از رنگ های تیره برای دکور استفاده نکنید. از رنگ های پرطرفدار کابینت ام دی اف می توان به کابینت ام دی اف سفید طلایی، کابینت ام دی اف سفید، کابینت ام دی اف سیاه و سفید، کابینت ام دی اف قهوه ای کرمی، کابینت ام دی اف سفید خاکستری و ... اشاره کرد.به جز کابینت های ام دی اف روکش چوب، اکثر مدل های کابینت دارای رنگ های متنوعی هستند که به راحتی می توانید رنگ هر مدل کابینت ام دی اف را انتخاب کنید.
در انتخاب رنگ کابینت فقط به نکات زیر توجه کنید:
برای نصب کابینت در آشپزخانه خود به متراژ و فضای آن توجه کنید و بسته به اندازه یا کوچک بودن آشپزخانه از کابینتی با طرح و رنگ متناسب با اتاق استفاده کنید. به عنوان مثال، کابینت های سفید، آشپزخانه کوچک شما را بزرگتر نشان می دهد. به خاطر داشته باشید که رنگی که برای کابینت آشپزخانه انتخاب می کنید باید با رنگ روکش های دیگر قسمت های خانه یا رنگ وسایل به کار رفته در آشپزخانه و سبک خانه همخوانی داشته باشد.
کابینت ام دی اف سفید
یکی از پرکاربردترین رنگ ها در زمینه کابینت آشپزخانه ام دی اف، کابینت ام دی اف سفید می باشد. این رنگ هارمونی خیره کننده ای بین مبلمان و کابینت ایجاد می کند. سفید خنثی است و به راحتی با رنگ هایی مانند خاکستری یا قهوه ای در کابینت آشپزخانه ست می شود. ترکیب رنگ های سفید و خاکستری خانه را جذاب، اما در عین حال ساده می کند.امروزه افرادی که می خواهند به آشپزخانه خود ظاهری شیک و مدرن ببخشند از کابینت ام دی اف سفید و مشکی استفاده می کنند. رنگ های متضاد سفید و مشکی در کابینت ام دی اف مشکی و سفید ظاهری بسیار زیبا ایجاد می کند و استفاده از آنها در طراحی آشپزخانه آن را مدرن و زیبا می کند. برای آشپزخانه هایی که فضای کمتری در آنها وجود دارد، بهتر است از مدل کابینت ام دی اف سفید استفاده شود; زیرا باعث می شود فضای آشپزخانه بزرگ تر به چشم بیاید.
این مدل از کابینت ام دی اف سفید برای آشپزخانه های کوچک و دنج مناسب است; اما در مورد کابینت ام دی اف قهوه ای و سفید شرایط فرق می کند. استفاده از رنگ قهوه ای برای کابینت های نصب شده در آشپزخانه های بزرگ و اپن هم مفید است و هم زیبا; بنابراین برای استفاده از ترکیب رنگ سفید و قهوه ای در کابینت ام دی اف سفید و قهوه ای باید نور فضای آشپزخانه را در نظر گرفت. برای ایجاد یک ترکیب رنگ زیبا می توانید رنگ اکلیلی کابینت ام دی اف متفاوت از بدنه کابینت را در نظر بگیرید. می توانید پس از بررسی نور آشپزخانه تصمیم بگیرید که از کابینت ام دی اف قهوه ای و سفید استفاده کنید یا نه. یکی از مزایای کابینت ام دی اف سفید و قهوه ای هماهنگی بین مبلمان قهوه ای و چوبی است که پس از نصب کابینت ام دی اف متوجه آن خواهید شد.
قیمت متری کابینت ام دی اف
همانطور که گفته شد کابینت ام دی اف بیشتر به سبک مدرن ساخته می شود. کابینت ام دی اف یکی از زیباترین و مقرون به صرفه ترین سبک های کابینت است که امروزه به طور فزاینده ای مورد استفاده قرار می گیرد. جدیدترین مدل کابینت ام دی اف را با سلیقه شما طراحی می کنیم. لازم به ذکر است که از کابینت ام دی اف برای آشپزخانه های کوچکتر نیز استفاده می شود. زیرا طراحی این نوع متریال آسان است. قیمت متری کابینت ام دی اف را میتوانید از طریق مراجعه به فروشگاه ها و وبسایت های مربوطه به دست آورید.
قیمت کابینت ام دی اف
اگر سوالی دارید که قیمت کابینت ام دی اف چقدر است، باید گفت عوامل مختلفی در قیمت نهایی انواع کابینت ام دی اف تاثیرگذار است. کابینت ایرانی باشد یا خارجی، مستقیما روی قیمت تاثیرگذار است. بدنه مات یا براق نیز یکی از عوامل موثر بر قیمت کابینت ام دی اف است. اینکه طرح کابینت ام دی اف را خودتان انتخاب کنید یا از طرح های آماده استفاده کنید نیز در قیمت نهایی کابینت ام دی اف تاثیر دارد. همچنین قیمت نهایی کابینت ام دی اف به نوع رنگ، برجستگی و اندازه کابینت مورد نیاز شما بستگی دارد. مواد ورق نیز بر قیمت تاثیر می گذارد. مثلا ورق ام دی اف، ملامینه یا مدل های دیگر. در این رابطه نمی توان قیمت مشخصی را برای کابینت ام دی اف تعیین کرد. امروزه کابینت های آشپزخانه بسیار متنوعی در بازار وجود دارد که از نظر شکل، رنگ، جنس، مدل های باز و بسته و ... می توان آنها را به اشکال مختلف دسته بندی کرد.
کابینت های ام دی اف انواع مختلفی دارند که تفاوت اصلی آنها در نوع روکشی است که برای آن ها استفاده می شود و اغلب با نام پرداختشان شناخته می شوند. کابینت های کامپوزیت بسته به نوع پوشش ظاهری مات یا براق دارند. برای انتخاب بهترین کابینت ام دی اف برای آشپزخانه خود باید نکات زیر را در نظر بگیرید: مدل دسته، نوع جک و ریل های به کار رفته در کابینت بسیار مهم است و باید با مدل و رنگ کابینتی که انتخاب می کنید مطابقت داشته باشد. به مدل اجاق گاز خود دقت کنید و یا اگر قصد خرید اجاق گاز نو را دارید قبل از نصب کابینت آشپزخانه مدل اجاق گاز خود را مشخص کنید زیرا اگر اجاق گاز است باید زیر این کابینت نصب شود. و یا در صورت وجود اجاق گاز معمولی باید فضای خالی آن در نظر گرفته شود. در انتخاب متریال پنل های روی کابینت دقت کنید و برای قطعاتی که بیشتر در معرض رطوبت و آب هستند از مواد مقاوم در برابر رطوبت و خط و خش استفاده شود.
در این صورت ورق های ام دی اف روکش دار HPL و ورق های تخته سه لا توصیه می شود. اندازه های استاندارد؛ برای کابینت کف: ارتفاع 72 سانتی متر و عمق 55 سانتی متر با دال 32 میلی متر ضخامت و پایه 14 سانتی متر که در مجموع ارتفاع 90 سانتی متر می دهد و برای کابینت هوا: ارتفاع 70 سانتی متر و عمق 30 سانتی متر. برای طراحی و نصب کابینت از افراد متخصص در این زمینه استفاده کنید و قبل از شروع به کار از گارانتی، قیمت و خدمات پس از فروش آن مطمئن شوید. بهتر است کابینت ساز قبل از اجرا یک نمونه سه بعدی از کار را به شما نشان دهد تا از نظر زیبایی از انتخاب خود مطمئن شوید.