نام پروژه :

درب کابینت

زمان اجرای پروژه : 1401/09/14
توضیحات :

کابینت آشپزخانه یکی از مهم ترین عناصر طراحی آشپزخانه شماست و درب کابینت میتواند فضای آشپزی شما را زیباتر کند. برای تناسب با محیط آشپزخانه باید انواع درب های کابینت را بررسی کنید تا مناسب ترین گزینه را خریداری کنید. می توان گفت که شما بیشترین ارتباط را با درب های کابینت دارید، بنابراین علاوه بر زیبایی، کیفیت و کیفیت متریال، این امر بسیار مهم خواهد بود.

Image

انواع درب کابینت

انواع درب کابینت عبارتند از:

درب کابینت شیکر 

یکی از پرطرفدارترین انواع درب کابینت درب کابینت است که به سبک شیکر مبلمان نامگذاری شده است. اگر شما هم از طرفداران مینیمالیسم و سبک ساده هستید، این نوع کمد در نهایت مطابق با نیاز شما خواهد بود. از ویژگی های اصلی این درب کابینت می توان به روکش های تخت یا صاف، روکش چوب طبیعی و استفاده از رنگ های خنثی مانند خاکستری یا سفید اشاره کرد. این ویژگی ها باعث شده است که این سبک از درب کابینت هم در طرح های کلاسیک و هم در طرح های امروزی استفاده شود.

Image

درب کابینت شاتل 

درب کمد شاتل یکی از زیباترین و در عین حال گرانترین درب کابینت است. این نوع درب با قرار دادن تخته های چوبی به صورت افقی و ایجاد فاصله بین شیارها ساخته می شود. بنابراین این نوع درب برای کابینت هایی مانند آبرنگ یا کابینت های نزدیک رادیاتور که نیاز به تهویه مطبوع دارند مناسب است.شاتل جلوه ای منحصر به فرد و بی نظیر به آشپزخانه شما می دهد.

درب کابینت بید برد (تخته مهره)

می توانید از درب کابینت Bidboard استفاده کنید تا به آشپزخانه خود ظاهری قدیمی یا روستایی ببخشید. این نوع درب ها اغلب سفید هستند، با منحنی هایی که به اتاق حس کلاسیک می دهد. عیب این کابینت های زیبا سختی تمیز کردن آنهاست. بنابراین اگر روی درب کابینت بسیار حساس هستید، این بهترین گزینه نخواهد بود.

درب کابینت ترموفیل (ترموفیل)

جنس اصلی درب کابینت ترموفیل ام دی اف با روکش پلاستیکی می باشد. برای نفوذ و آب بندی این درها بسیار داغ می شوند. البته این نوع کابینت مقاومت حرارتی کمی دارد و در صورت عدم استفاده به بهترین شکل ممکن است رنگ های روشن آن در دراز مدت کم رنگ شود.

درب کابینت تخت (FLAT)

دوستداران طراحی ساده و مدرن می توانند از درب کابینت تخت برای آشپزخانه خود استفاده کنند. این نوع درب کاملا ساده و شیک و بدون برآمدگی است. اکثر این درب ها از چوب یا ورق ام دی اف ساخته شده اند اما گاهی می توان از لمینت برای ساخت آنها استفاده کرد. جدا از زیبایی، درب های کابینت تخت مقرون به صرفه نیز هستند.

کابینت شیشه ای

اگر می خواهید ظروف دکوری را در داخل کابینت ها به نمایش بگذارید، درب کابینت شیشه ای بهترین انتخاب برای شماست. این نوع درب برای آشپزخانه های کوچک بسیار مناسب است زیرا نور را منعکس می کند و کابینت را عمیق می کند. مشکلات این درب ها باید نظافت مداوم کابینت باشد که فقط در برخی از کابینت ها می توان این مشکل را حل کرد. نصب شیشه روی درب نیاز به دقت و مهارت بالایی دارد که باعث افزایش قیمت اینگونه کابینت ها می شود.

Image

درب کابینت چیست؟

درب کابینت یکی از قسمت های مهم کابینت است که دیده می شود و می تواند طرح های مختلفی داشته باشد. برخی از کابینت های آشپزخانه دارای درهایی در طبقه ای متفاوت از بدنه هستند. این معمولاً به این دلیل است که کابینت های ارزان قیمت مانند کابینت های گران تر هستند. البته این کار برای برخی مواد کاملا روتین است و در حال انجام است. در مورد برخی از مواد، این کار قابل انجام نیست و به صرفه نیست.

Image

در کابینت 

برای تکمیل دکوراسیون آشپزخانه خود باید در انتخاب در کابینت بسیار دقت کنید زیرا بیشترین تاثیر را در فضای تهیه غذا می گذارد. همچنین باید نحوه تمیز کردن درهای کابینت را بدانید تا بهترین گزینه را انتخاب کنید.

تولید کننده درب کابینت

مواد اصلی که انواع تولید کننده درب کابینت استفاده می کنند عبارتند از MDF، های گلاس، ممبران، چوب و روکش، فلز و پی وی سی و غیره. البته متریال های دیگری مانند لترون نیز وجود دارند که برای ساخت کابینت مناسب نیستند. از جمله موادی که نام بردیم، درب های ام دی اف، ممبران و هایگلاس بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.

Image

در کابینت ممبران 

در کابینت ممبران را می توان هم روی بدنه و فریم ساخته شده از ممبران و هم بر روی قاب ام دی اف استفاده کرد. البته استفاده از آن روی قاب ام دی اف به شدت منع می شود. البته متذکر می شویم که منظور از استفاده از این قاب، بازسازی منزل است که قرار است چهارچوب قدیمی را حفظ کرده و تنها درب کابینت را جایگزین کند. طراحی کابینت ممبران با طراحی کابینت ام دی اف تفاوت های فنی دارد. به عنوان مثال فضای گاز در کابینت ام دی اف حدود 90 سانتی متر در نظر گرفته می شود که این مقدار برای کابینت ممبران می تواند از 120 تا 180 سانتی متر متغیر باشد. این تفاوت به دلیل طراحی ستون های کنار گاز است. کابینت های ممبران دارای ظرافت های ساختاری و فنی هستند که قرار دادن درب ممبران بر روی قاب ام دی اف را بسیار زشت و نامناسب می کند. پس اگر به کابینت ممبران علاقه دارید، بهتر است کابینت ها را به طور کامل عوض کنید و کابینت های آشپزخانه را با طراحی کاملا جدید به کابینت ممبران تغییر دهید.

یکی از محبوب ترین انواع کابینت، کابینت آشپزخانه ممبران است. درب کابینت ممبران معمولا بر روی ورق MDF اصلی کابینت ممبران CNC تراشیده می شود. پس از طراحی روی مغز، روکش PVC روی کابینت جاروبرقی می شود. طراحی CNC به کابینت ساز اجازه می دهد تا درهای پر از الگوها و جزئیات را ایجاد کند. مزیت CNC این است که از آنجایی که تمام کارها توسط ماشین و کامپیوتر انجام می شود، احتمال خطا تقریباً صفر است. درب کابینت ممبران بسیار متنوع است. همانطور که قبلا گفتیم برای تحقق این طرح ها با ماشین و کامپیوتر سروکار داریم و میتوانیم طرح مورد نظر را به کامپیوتر بدهیم و سپس طرح نهایی بر روی دستگاه CNC بر اساس ورق MDF ایجاد می شود. کابینت های ممبران علاوه بر تنوع در طرح ها با طیف رنگی مناسب از جمله درب ها متمایز می شوند.

Image

جدیدترین مدل درب کابینت 

جدیدترین مدل درب کابینت در ساختمان سازی بسیار مورد استفاده قرار می گیرند و طرز کار آنها برای سازندگان اهمیت زیادی دارد، بنابراین خرید و فروش درب کابینت و قیمت درب کابینت مناسب برای استفاده در صنعت ساختمان از اهمیت بالایی برخوردار است. ارزش با افزایش مصرف آنها در سراسر جهان هستند. به همین دلیل امروزه در اکثر کشورهای صنعتی که از نظر اقتصادی با کشورهای در حال توسعه رقابت می کنند، کابینت ها از مواد اولیه کاملا مقاوم و از بهترین مواد ساخته می شوند که باعث کاهش قیمت کابینت نسبت به درب کابینت می شود.

درب کابینت آماده 

از ویژگی ها و خصوصیت های یک درب کابینت آماده  خوب می توان به استحکام، سبکی و امنیت بالا اشاره کرد. درب کابینت ها در انواع، مدل ها، طرح ها و اشکال مختلف موجود در بازار موجود می باشند. انتخاب بهترین نوع و مدل  درب کابینت برای دکوراسیون داخلی منزل کاری نسبتا ساده است. در طراحی کابینت آشپزخانه مدرن جدید از ام دی اف یا هایگلاس برای نورپردازی آشپزخانه در قسمت های مختلف استفاده می شود و این باعث میشود درب کابینت واضح تر و زیبا تر دیده شود.

قیمت درب کابینت

مهم ترین انواع درب کابینت و قیمت درب کابینت عبارتند از: درب کابینت فول ام دی اف، کابینت آشپزخانه براق و کابینت های گلاس. کابینت هایگلاس آشپزخانه با کابینت های ساده بسیار متفاوت است زیرا کابینت هایگلاس از ام دی اف ساخته شده است و در ساخت آن از ام دی اف استفاده شده است. درب های کابینت شیشه ای بلند در رنگ ها و طرح ها و مدل های متنوع تولید می شوند و تفاوت قیمت بستگی به سفارش مشتری دارد. از دیگر تفاوت های کابینت های گلاس بلند با کابینت ام دی اف می توان به تنوع طرح، نوع ساخت، رنگ و مدل اشاره کرد. هایگلاس ویترین دارای طرح ها و رنگ های متنوعی است که باعث می شود برای هر سلیقه ای طرحی خاص مشاهده شود. امروزه انواع طرح های کابینت و قیمت بالای کابینت های گلاس در بین مردم رایج شده است که از جمله مهمترین آنها می توان به کابینت گلاس بلند سفید اشاره کرد. مهم ترین انواع درب های کابینت عبارتند از: درب کابینت های جدید مدرن از ام دی اف و کابینت های گلاس به جای چوب و ام دی اف و … و همچنین درب کابینت های مدرن جدید معمولا دارای سینک در کنار درب کابینت می باشند. برای دریافت آخرین قیمت روز و همچنین تماس مستقیم با تامین کنندگان درب کابینت می توانید از وب سایت های مربوطه استفاده کنید.

Image

درب کابینت جدید 

یکی از مهم ترین بخش های تولید کابینت به طراحی درب آن مربوط می شود. امروزه تنوع در مدل های کابینت آشپزخانه به یک اصل در طراحی دکور تبدیل شده است و یکی از بهترین راه های ایجاد تنوع در مدل های کابینت استفاده از انواع درب کابینت جدید با طرح های خاص و منحصر به فرد می باشد. درب کابینت با چوب طبیعی دقیقا همان چیزی است که بسیاری از خریداران و حتی کابینت سازان برای ایجاد یک آشپزخانه زیبا و جذاب به دنبال آن هستند. درب کابینت چوبی از نظر ضخامت و ظاهر تفاوت های زیادی با درب های کابینت ام دی اف معمولی دارد و این تاثیر زیادی در جلوه آشپزخانه دارد. اگر تصمیم دارید آشپزخانه خود را بازسازی کنید و ظاهر جدیدی به آن ببخشید، باید در انتخاب درب کابینت آشپزخانه مناسب، نوع و مدل آن دقت کنید، زیرا این انتخاب انتخاب اصلی شما برای بخشیدن ظاهری جدید به آشپزخانه است.

درب کابینت چوبی 

یکی از بهترین تعاریف کابینت چوبی کلاسیک این است که این نوع کابینت ها، کابینت آشپزخانه با درهای برجسته و ستون های ابزار حک شده و منبت کاری شده است، بعلاوه تمامی منبت ها و قالب هایی که روی چوب قرار می گیرند نیز ماشینکاری می شوند. درب کابینت چوبی نوعی است که شکل سفارشی دارد و میتوان آن را با استفاده از چوب، روکش، ورق ام دی اف خام، رنگ یا روکش پی وی سی ساخت. در طراحی کابینت چوبی قسمت هایی از کابینت آشپزخانه مانند ستون و سردر و همچنین درها به صورت چوبی، برجسته و منبت کاری شده است. رنگ به کار رفته در کابینت به دلیل جذابیت بیشتر و حفظ سطوح چوبی از نم و رطوبت و نور، در تولید این مدل از کابینت آشپزخانه رایج است.

Image

درب چوبی کابینت

حال بهتر است کابینت چوبی را تعریف کنیم، کابینتی که تماما از چوب طبیعی ساخته شده است یکی از قدیمی ترین کابینت ها و درب کابینت آشپزخانه است. این می تواند عمدتا در خانه های لوکس استفاده شود و به عنوان یک ظاهر تزئینی در قسمت آشپزخانه دیده می شود. قسمت اعظم بدنه و درب چوبی کابینت از ام دی اف مرغوب ساخته شده است، در حالی که سایر قسمت ها مانند در، ستون، تخته سر، تاج و نور پایین از چوب طبیعی یا روکش ساخته شده اند. تمامی این کابینت ها و درب های کابینت به دلیل تصفیه نشده بودن چوب در اثر رطوبت و سایر شرایط طبیعی بدنه کابینت ممکن است آسیب ببینند پس بهتر است از رنگ مناسب برای تمامی این کابینت ها و درب های کابینت استفاده شود. یکی از اصلی‌ترین ویژگی‌هایی که رنگ باکیفیت به سطوح چوب می‌دهد این است که نه تنها درب‌های کابینت را زیباتر می‌کند، بلکه باعث دوام بیشتر آن‌ها می‌شود. جالب است بدانید که در ساخت درهای چوبی لابی و ورودی ساختمان نیز از پوشش رنگ خارجی برای محافظت در برابر گرما، سرما و رطوبت استفاده شده است.

Image

مزایای ساخت درب کابینت

از مهمترین مزایای ساخت درب کابینت از چوب می توان به موارد زیر اشاره کرد:
●    تنوع در انتخاب مدل و رنگ در کابینت را افزایش می دهد.
●    تا حد زیادی با در نظر گرفتن خواسته ها و سلایق مشتری ساخته می شود.
●    این باعث افزایش طول عمر درب کابینت می شود.
●    استفاده از چوب طبیعی و روکش چوب در درب کابینت جذابیت آن را بیشتر کرده و گرمای خاصی به آن می بخشد.
●    استفاده درست از فضا به گونه ای که حواس را به چیزی پرت نکند.
●    روکش های کابینت به دو نوع طبیعی و مصنوعی تقسیم می شوند. امروزه به دلیل گرانی روکش چوب طبیعی، اکثر کابینت سازها به روکش های مصنوعی روی آورده اند.

Image

روکش برای  درب کابینت

انواع روکش برای درب کابینت عبارتند از:

پوشش اکریلیک

پوشش اکریلیک نوعی پوشش ترموپلاستیک با خاصیت انعطاف پذیری و شکل دهی بسیار بالا می باشد. این روکش سطحی براق و صاف دارد و در طرح ها و رنگ های بسیار متنوعی موجود است. سطح این پوشش نسبت به دیگر پوشش آن براق تر و جذاب تر است و مقاومت آن در برابر خش نسبتاً بالاتر است. قابلیت نگهداری و مقاومت بسیار بالا از ویژگی های پوشش اکریلیک است. این نوع پوشش به مواد شیمیایی و اسیدها واکنش نشان نمی دهد و در برابر رطوبت غیر قابل نفوذ است. به همین دلیل کابینت های با روکش اکریلیک علاوه بر ظاهری زیبا، عمر مفید بالایی دارند، در معرض پوسیدگی و محو شدن نیستند. نظافت این نوع کابینت نیز با یک حوله تمیز و مرطوب آسان است.

پوشش HPL

پوشش HPL بسیار انعطاف پذیر و مقاوم در برابر پوسیدگی و پوسته شدن است. این نوع روکش نوعی لمینت است که تحت فشار بالا ساخته می شود و از لایه هایی مانند کاغذ رنگی، کاغذ کرافت، رزین فنولیک و رزین ملامین تشکیل شده است. روی چنین پوششی خراش ایجاد نمی شود و رنگ آن در آفتاب تغییر نمی کند. پوشش HPL در برابر شوک حرارتی بسیار مقاوم است. بنابراین، کابینت پوشیده شده با HPL به راحتی در اطراف اجاق گاز نصب می شود. علاوه بر این، این پوشش مقاومت بسیار بالایی در برابر نفوذ آب و رطوبت، کثیفی و مواد اسیدی و قلیایی دارد.

پوشش UV

تولید روکش های UV زمان زیادی نیاز دارد و به همین دلیل گران هستند. این روکش ها همانند پوشش های براقیت بالا براق و شفاف بوده و در حال حاضر از جدیدترین پوشش ها به شمار می روند. مهمترین ویژگی این پوشش ها مقاومت آنها در برابر اشعه ماوراء بنفش خورشید است. همچنین این روکش ها در برابر حرارت، رطوبت و خط و خش مقاومت بالایی دارند و تغییر رنگ نمی دهند.

پوشش ملامینه

روکش ملامینه یکی از رایج ترین روکش هایی است که برای کابینت ام دی اف استفاده می شود. به دلیل استفاده از چسب ملامین فرمالدئید در تولید این پوشش، نیازی به استفاده مجدد از چسب برای چسباندن آن به تخته ام دی اف نیست. پوشش ملامینه مقاومت بسیار بالایی در برابر رطوبت، حرارت، خراش و سایش دارد. روکش ملامینه از کاغذ تزئینی و چسب ملامین فرمالدئید با تراکم و ضخامت مناسب تهیه می شود و قیمت آن نسبت به سایر روکش ها مناسب تر است. این روکش قابل شستشو بوده و در رنگ های متنوعی عرضه می شود. لبه کابینت های ساخته شده با روکش ملامینه را می توان ماشین کاری کرد و حتی نوارهای لبه چسب را نیز می توان از روکش ملامینه انتخاب کرد. به همین دلیل نوعی هارمونی بین لبه کابینت و سطح آن ایجاد می شود.

پوشش آلومینیومی

کلاهک های آلومینیومی از ورق های آلومینیومی نازک در اندازه ها و ابعاد مختلف با مقاومت های مختلف ساخته می شوند. این پوشش ها عمدتاً در موسسات تجاری مورد استفاده قرار می گیرند.داما به لطف درخشندگی و شفافیت خود، امروزه جای خود را در خانه های مدرن باز کرده اند. درب های آلومینیومی بادوام هستند و عمر مفید بالایی دارند.

پوشش پی وی سی

PVC یا وینیل نوعی پوشش پلاستیکی است که هم مقرون به صرفه و هم بسیار انعطاف پذیر است. این روکش ها در ضخامت های مختلف موجود هستند و برای ساخت لبه و پوشش درب کابینت استفاده می شوند.کابینت روکش پی وی سی از مقاومت بالایی در برابر آب برخوردار بوده و نوعی کابینت ضد آب به حساب می آید، بنابراین پوسیده نمی شود. علاوه بر این، این نوع پوشش در برابر حرارت و خط و خش مقاومت بالایی دارد.

Image

پوشش شیشه ای با کیفیت بالا

امروزه پوشش های براق یکی از محبوب ترین پوشش های موجود در بازار به حساب می آیند. این پوشش ها براق و شفاف هستند و نور را به خوبی منعکس می کنند. استفاده از درب های شیشه ای بلند در آشپزخانه هایی با نور کم میتواند بسیار کاربردی باشد. 

Image

درب کابینت بدون دستگیره 

دلیل استفاده از درب کابینت بدون دستگیره در آشپزخانه را می توان تغییر سلیقه افراد از کلاسیک به مدرن دانست. استفاده از چوب ام دی اف ساده بدون دستگیره فضای آشپزخانه را بسیار تغییر می دهد. معماران داخلی نیز از این نوع طراحی استقبال کرده اند. زیر درب خانه هایی که آشپزخانه کوچکی دارند استفاده از کابینت بدون دستگیره فضای زیباتر و جادار تری ایجاد می کند. برای بستن اهرم کابینت بدون دستگیره از دو روش متداول استفاده می شود: استفاده از آهنربا یا فنر مکانیکی که تاثیر مستقیمی بر تنظیم درب کابینت و سایر موارد نگهداری و تعمیر دارد. البته لازم به ذکر است که برخی از کابینت سازها از دستگیره کابینت مخفی استفاده می کنند و این نوع کابینت نیز در دسته کابینت های بدون دستگیره قرار می گیرد.

نوشتن یک نظر

با درج نظر در سایت شما حریم خصوصی و شرایط استفاده را خوانده و می‌پذیرید
افزودن نظر
پروژه ها